Aliens

3.3 /5
10 no deposit ilmaiskierrosta + 500 ilmaispyöräytystä talletuksella Pelaa nyt

Aliens ominaisuudet

  • Bonuspeli
  • Wild-symbolit
  • Automaattiset pelikierrokset
  • Ilmaiskierrokset

Aliens keskeiset tiedot

  • Game Type: Slotit
  • Software: NetEnt
  • Rullia : 5
  • Kolikon minimiarvo : 0.01
  • Kolikon maksimiarvo : 1
  • Palautusprosentti : 96,4%

Oletko seikkailupelien ystävä? Hedelmäpeli Aliens, joka on tehty supersuosittuun Aliens- elokuvasarjaan pohjautuen, tarjoaa sinulle unohtumattoman matkan Xenomophien siepatulle planeetalle. Sinulla on tärkeä missio, nimittäin sinun täytyy taistella avaruusolioiden kanssa ja päämääränäsi on tappaa alienkuningatar. Tämä NetEntertainmentin timanttipeli on sinulle, jos rakastat seikkailupelejä ja hyytävän jännittävää tarinaa pelin ympärillä.

Kolme eri tehtävää – kolme jännittävää alienmaailmaa

Päästäksesi loppukamppailuun ja voittamaan huikeita jättipotteja, joudut suorittamaan kolme eri tehtävää kolmella eri tasolla. Kamppailu alkaa The Search –tasolla, jossa pelaajan missio on kerätä alien-aktiivisuusmittari täyteen. Mittari täyttyy sitä mukaan, kun pelaaja voittaa ja vie hänet uudelle tasolle. Jos olet onnekas ja pääset The Search- tason läpi, sinua odottaa seuraavaksi täydellinen tulitaistelu. Varaudu taistelemaan henkesi edestä ja ampumaan vastaan tulevia olioita. Pelaajan kannattaa huomata tässä vaiheessa, että ammuksien määrä on rajattu. Käytä siis ammuksia viisaasti ja löydä reittisi seuraavalle tasolle. Lippaita voit saada lisää kolikkopelissä, joka ilmestyy ruutuun pelin aikana. Kaikkein onnekkaimmat pelaajat jatkavat aina The Hive- tasolle asti, joka onkin Aliens-hedelmäpelin viimeinen taistelu. Tämä loppukohtaus saa adrenaliinisi virtaamaan, kun valmistaudut pelin loppunäytelmään. Ole valmiina, sillä The Hive-tasolla sinua odottavat jättipotit ja mahdollisuus suuriin voittoihin. Taistele vastaan hyökkääviä olioita vastaan ja tee alienkuningattaresta selvää. Alienkuningatar kuolee, kun heittelet vaihtelevan tehokkaita kranaatteja pesään. Jos epäonnistut tärkeässä taistelussa, joudut takaisin alkutasolle eli The Seach- tasolle.

Grafiikka ja pelin symbolit

Upea viidentoista maksulinjan ja viiden rullan hedelmäpeli antaa pelaajalle todella nautittavan kokemuksen. Reaaliaikainen animaatio käynnistyy pelin bonusominaisuudessa. Hedelmäpeliin on todella onnistuneesti saatu mukaan elokuvasarjan pimeä ja karmiva tunnelma. Pelin teema muistuttaa elokuvien sisältöä, ja tunnet hetkessä kuinka olet mukana synkässä alientaistelussa. Musiikki mukailee myös erinomaisesti pelin synkkää teemaa, jossa välittyy alienseikkailu ja taistelu elämästä ja kuolemasta. Aliens- hedelmäpelin symboleina käytetään munia, hirviöitä ja erilaisia olioita, joita pelaajan täytyy tappaa. Tässä hedelmäpelissä tulet törmäämään upeaan symbooliin, joka on Weland-Youtani -wild. Aliens- hedelmäpeli ei ole vain elokuvafaneille vaan kaikille hedelmäpelien ystäville, jotka rakastavat seikkailua, hyvää grafiikkaa ja tarinankerrontaa. Tulet myös nauttimaan paljon pelin eri tasoita ja jos pääset loppuun asti, voi sinua odottaa suuri jättipotti.