Aloha! Cluster Pays

4.2 /5
20 ilmaiskierrosta ilman talletusta + 600€ bonus + 200 FS Pelaa nyt

Aloha! Cluster Pays ominaisuudet

  • Wild-symbolit
  • Scatter-symbolit
  • Automaattiset pelikierrokset
  • Ilmaiskierrokset

Aloha! Cluster Pays keskeiset tiedot

  • Game Type: Kolikkopelit
  • Software: NetEnt
  • Rullia : 5
  • Kolikon minimiarvo : 0.01
  • Kolikon maksimiarvo : 2
  • Palautusprosentti : 96,42%

Aloha! Cluster Pays

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta + 600€ bonus + 200 FS

Havaiji tuo turkoosien merien, hula-tanssijoiden ja lainelautalijoiden luvattu maa vierailee nyt myös suositussa kolikkopelissä. Monet meistä ovat unelmoineet Havaijin palmurannoista ja ihanasta lomaparatiisista, missä voit hörppiä pina coladaa ja tanssia hulaa auringonlaskuun asti. Sana havaiji tarkoittaa jumalten paikkaa eikä ihme, sillä saarella voit nähdä toinen toistaan huikeimpia vehreitä sademetsiä ja kanjoneita. Paikalliset toivottavat sinut ystävällisesti tervetulleeksi aloha- tervehdyksellä, jolla on paljon syvällisempi merkitys kuin hei tai näkemiin. Aloha merkitsee rakkautta, rauhaa ja myötätuntoa. Se on asenne ja elämäntyyli.

Alohan henkeä voit aistia myös Aloha! Cluster Pays- kolikkopelissä, jos rahasi eivät riitä aistimaan näitä asioita Havaijin paratiisisaarella. Tehdään sinun unelmastasi totta ja ehkä olet seuraava pina coladaa ja hulaa tanssiva Havaijin matkailija.

Ominaisuudet ja bonukset

Havaiji ylittää monen matkailijan odotukset ja niin tekee myös Aloha! Cluster Pays- kolikkopeli. Jos halaut päästä letkeän elämäntyyliin mukaan niin kuin saarivaltion asukkaat, kokeile kolikkopeliä ja tartu rikastumisen mahdollisuuteen. Tämä ainutlaatuinen, pirteä ilmestys vie sinut trooppiseen lämpöön Tiki- patsaiden luo. Oletko kyllästynyt synkkiin ja tummiin kolikkopeleihin? Ei hätää, Aloha! Cluster Pays- kolikkopeli on kaikkea muuta kuin synkkä. Kolikkopelin kepeä äänimaailma ja grafiikka saa varmasti jokaisen pelaajan hyvälle mielellä ja hetkeksi pois arjesta!

Pelivalmistaja NetEnt ei tälläkään kertaa jättänyt casinoystäviä nuolemaan näppejään. NetEnt on hauskasti yhdistänyt trooppisen saaren herkulliset kookokset ja ananakset pelin symboleihin mukaan. Tässä 6- rullasessa ja 5-rivisessä kolikkopelissä on huiman korkea palautusprosentti, jopa 96,4 prosenttia! Lisäominaisuuksista löytyvät Sticky Win- toiminto, Re-Spin ja voit pelata Havaijin ihmettä myös mobiiliversiossa. Peli on todella rento ja eksoottinen kunnes törmäät cluster-symboleihin, jotka tuovan oman lisäpotkun chilliin meininkiin. Se ei menoa haittaa sillä ilmaiskierrokset voivat tarkoittaa mahtavia voittoja!

Ilmaiskierrosominaisuus käynnistyy, kun saat rullille peräkkäisiä Free Spins-symboleja. Lukumäärä määräytyy sen mukaan, miten monta Free Spins- symbolia sinulla on. Kysymysmerkki-symboolilla voi korvata lähes kaikki muut symbolit ja näin kasvattaa mahdollisuuksia jättipottiin ja lentolipun varaamiseen. Älä odota enää, jos halaut päästä osaksi Havaijin chilliä kommuunia ja letkeetä elämää. Aloha! Cluster Pays-koliikkopelin avulla se on mahdollista.