Emoji Planet

3 /5
10 no deposit ilmaiskierrosta + 500 ilmaispyöräytystä talletuksella Pelaa nyt

Emoji Planet ominaisuudet

Emoji Planet keskeiset tiedot

  • Game Type: Kolikkopelit
  • Software: NetEnt

Emoji Planet

10 no deposit ilmaiskierrosta + 500 ilmaispyöräytystä talletuksella

Ruotsalainen pelivalmistaja NetEnt ei petä tälläkään kertaa vaan tarjoaa supersuosittuihin emojeihin perustuvan järisyttävän hauskan kolikkopelin. Emojit eli nuo suositut hymiöt joita ihmiset lähettävät miljoonittain joka päivä kännykän ja tabletin kautta ovat nyt astuneet myös casinomaailmaan. Ensimmäiset hymiöt on keksitty jo 1950 – luvulla elokuvassa Satamakaupunki. Elokuvan päähenkilö piirtää surumielisen hymiön peilin pintaan ja siitä alkaa hymiöiden historia. Kolikkopelissä tulet näkemään kahdeksan tuttua hymiötä – mukaan lukien sydämiä, pizzapaloja, pommeja ja pusuhuulia. Emoji Planet on julkaistu elokuussa 2017 ja sen odotetaan olevan uusi menetystarina Starburst- kolikkopelin rinnalla. Suunnittelussa on panostettu erityisesti grafiikkaan ja mobiilitukeen. Voit siis pelata Emoji Planet – kolikkopeliä ihan missä vain juuri silloin kun sinulle sopii. Hyppää mukaan hauskaan emojimaailmaan ja ota haaste vastaan! Viihdyttävä peli tarjoaa kaikkien muiden herkkujen lisäksi hyvät voitot ja ominaisuudet.

Kolikkopelistä löytyvät ominaisuudet

Emoji Planet – kolikkopeli on hyvin ymmärtänyt mistä tänä päivänä on kyse ja se onkin modernin kolikkopelin taidonnäyte. Japanissa kehitetyt modernit emojit on otettu osaksi Unicode-standardia ja ne ilmaisevat tunteita, arkipäivän elämää, säätä ja eläimiä. Hauskan Emoji Planet – kolikkopelistä tekee sen, että pelistä löytyy paljon ominaisuuksia jotka tuovat vaihtelua pelaamiseen. Erityisesti tulet toivomaan törmääväsi pusuhuuliin jotka voivat viedä sinut rakkauden keskelle kokemaan rikasta elämää. Tämä rakkauden symboli on todella toivottu tuliainen ja jos tulet siihen törmäämään, rullille ilmestyy 3 kappaletta sticky wildeja. Jokainen pusuhuuli – emoji sisältää 3 elämää ja aina kun symboli on osana voittavaa yhdistelmää, siltä lähtee yksi elämä. Kierroksesi jatkuvat niin pitkään, kun pusuhuulilla on elämiä jäljellä.

Nälkäiseksi tekevät pizzapalat käynnistävät ominaisuuden joka tuo rullille 3 x 3 alueen. Kaikki alueelle jääneet symbolit vaihtuvat satunnaisesti valituiksi symboleiksi, jotka voivat tuoda sinut suurien voittojen äärelle. Pommi on ominaisuutena mielenkiintoinen. Kun pommi käynnistyy, 8 satunnaista symbolia muuttuu pommeiksi ja räjähtää. Kaikista räjähtäneistä symboleista voit saada voittona 5-100 kolikkoa. Sininen sydän on harvinainen ominaisuus, mutta voi olla hyvinkin tuottava aktivoituessaan. Tämä omainaisuus aktivoituu, kun voittomahdollisuuksia ei ole ja muut erikoisominaisuudet on käytetty. Emoji Planet – kolikkopelissä et pääse matkustamaan raketilla avaruuteen, mutta se voi viedä sinut hyvien voittojen pariin. Käynnistettyäsi rakettiominaisuuden yhden rullan yli lentää raketti. Se tiputtaa matkallaan wild symboleja, jotka näkyvät rullalla. Kokeile Emoji Planet – kolikkopeliä jo tänään ja ihastu sen valloittavaan peliasuun ja hauskaan teemaan!