Empire Fortune

Empire Fortune ominaisuudet

Empire Fortune keskeiset tiedot

  • Game Type: Jackpot
  • Software: Yggdrasil

Oletko pelaaja joka jahtaa empiirisiä miljoonien voittoja? Silloin sinun täytyy kokeilla Empire Fortune- kolikkopeliä, jolla voit päästä miljoonien voitoille ja elämään rikasta, huoletonta elämää. Tämä kolikkopeli, jossa jahdataan empiiristä omaisuutta on julkaistu vuonna 2016 ja pelintekijänä toimii Yggdrasil. Kolikkopelien todellinen mestariteos on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi netticasinoiden suosikkikolikkopeliksi ja siihen on hyvä syy. Tämä kolikkopeli on kehitetty niille, joilla kullansäihke paistaa silmissä ja valtavat rikkaudet ovat ajatuksissa taukoamatta.

Miten Empire Fortune- kolikkopeliä pelataan?

Empire Fortunessa on progressiivinen jättipotti, joka tarkoittaa sitä että jättipotti kasvaa jokaisesta pelatusta kierroksesta kunnes joku hyvin onnekas pelaaja sen vihdoinkin nappaisee. Pelissä on jaossa kolme jättipottia. Empire Fortune- kolikkopelissä oman lisämausteen tuovat mysteerivoitot, onnenpyörät ja räiskyvät ilotulitukset. Huomaa, että voit asettaa pelissä symboleja myös pitoon.

Jos rakastat erinomaista peligrafiikkaa, mahdollisuutta jahdata miljoonien jättipottia ja erilaisia kolikkopelin omainaisuuksia, älä ohita mahdollisuutta kokeilla tätä menestytarinaa. Olemme varmoja siitä, että pelikokemus tulee olemaan ainutlaatuinen! Empire Fortunessa on 20 voittolinjaa, joita pelaaja ei voi muuttaa. Voit kuitenkin vaikuttaa kolikon arvoon, joka on aina 0,20 eurosta 100 euroon. Kolikkopeli sisältää 3 riviä ja 5 rullaa.

Kaikille bonuspelien ystävälle, meillä on hyvää kerrottavaa. Empire Fortune pitää sisällään bonuspelin, jonka avulla voit päästä lähemmäksi jättipottia ja voittaa maailmanlaajuisen jackpotin sekä myös rahakkaan Free Spin-pelin. Free Spin-pelillä voit kasvattaa pelikassaa hyvin mukavalla summalla rahaa. Rahakassaa voi kartuttaa bonuspeliä pelaamalla ja jotta voit päästä tämän mahdollisuuden pariin, on sinun saatava ruutuun 3 bonuspeli-symbolia, jotka muistuttavat pääsiäismunia.

Empire Fortune Free Spin- toiminto

Kaikille jotka jahtaavat kolikkopelin ilmaiskierroksia, lue nämä vinkit. Free Spin- toiminnolle pääset, kun jokerin näköinen symboli ilmestyy vähintään kolmelle rullalle. Älä ohita tätä tilaisuutta sillä se voi tuoda hurjia summia rahaa. Esimerkiksi kolmella Free Spin- jokerilla saat kymmenen ilmaiskierrosta ja kaikilta näiltä kierroksilta voittosi tuplataan. Kuulostaako hyvältä? Kuuntelehan miten toimii viiden Free Spin- jokerin ilmaiskierros. Onnekas pelaaja, joka saa ruutuun täydet viisi Free Spin-jokeria saa kolmekymmentä ilmaiskierrosta ja voitot 10-kertaistetaan.