Glow

3.8 /5
200 FS + 20 ilmaiskierrosta ilman talletusta + 1200€ bonus Pelaa nyt

Glow ominaisuudet

Glow keskeiset tiedot

  • Game Type: Kolikkopelit, Slotit
  • Software: NetEnt

Glow

200 FS + 20 ilmaiskierrosta ilman talletusta + 1200€ bonus

Glow – hedelmäpeli vie sinut revontulien äärelle

Kaikille Pohjolan revontulien ja vihreiden metsikköjen ihailijoille tiedoksi, että ruotsalainen Net Entertainment on julkaissut vuonna 2015 hedelmäpelin, joka vie sinut mystiseen Pohjolaan ja henkiuskon maailmaan. Nyt voit päästä tienaamaan revontulilla ja erilaisilla eläinsymboleilla, sillä ruotsalaisten tekemän Glow – hedelmäpelin avulla voit voittaa rahakkaan potin ja muuttaa elämäsi suunnan. Samalla kun jahtaat progressiivista pottia, voit nauttia Glow – hedelmäpelin värikkäästä loisteesta. Tämä kolikkopeli todella keskittyy olennaiseen, sillä kaikki ylimääräinen ja turha on jätetty pois. Nyt voit keskittyä olennaiseen ja nauttia Glow – hedelmäpelin 15 voittolinjasta, kauniista grafiikasta ja mielenkiintoisesta teemasta.

Grafiikat ja symbolit

Shamanistinen symboliikka ja revontulien kipinöinti luovat Glow – kolikkopelille taianomaisen tunnelman, joka houkuttelee jahtaamaan isoa voittoa. Animismiin eli henkiuskoon perustuvat symbolit, tuovat tähän slottiin erilaisen kokemuksen ja elävöittävät taianomaista ympäristöä.

Tämä tyylikkäästi toteutettu peli sisältää 15 voittolinjaa ja 5 kiekkoa. Wild – symbolina slotissa toimii animistinen karhusymboli, jolla saa jopa tuplattua voitot. Karhusymbolin lisäksi kolikkopeli sisältää monia muita mystisiä symboleja, jotka esittävät metsän eläimiä. Voit löytää kolikkopelistä  myös ketun, suden, hirven ja pöllön. Muita kolikkopelissä käytettyjä symboleja ovat K, J, Q ja ässä. Arvokkain symboli on hirvi, joka voi tuoda pelaajalle jopa 2000 kolikon voiton. Pienempiä voittoja tuovat myös korttipakasta tutut symbolit 10-A.

Glow – kolikkopelissä panos liikkuu aina minimistä 0,15 eurosta jopa 150 euroon asti. Pelaaja voi säädellä panosta kolikon arvolla tai panosten määrällä yhtä linjaa kohden. Scatter – symbolia ei kolikkopelistä löydy, mutta voit saada hirvellä rahakkaita ilmaiskierroksia. Kahdella ja kolmella hirvi – symbolilla saa yhden ilmaiskierroksen, neljällä kaksi ilmaiskierrosta ja viidellä jopa viisi ilmaiskierrosta.

Glow – kolikkopelin palautusprosentti on melko korkea, jopa yli 96 prosenttia. Historian suurin voitto slotissa on ollut 40 000 euroa. Suurin mahdollinen voitto on 96 600 kolikkoa, jolla voi kotiuttaa ulos 96 600 euroa. Tässä slotissa voi siis päästä hyville voitoille, jos onni suosii. Glow – kolikkopeli on helppo oppia sillä sen ominaisuudet ovat yksinkertaiset. Erityisesti kolikkopelien aloittelijoille tämä peli on toimiva ja helppo oppia. Kokeneelle slottien pelaajalle voi aika käydä jossain kohtaa tylsäksi Glown parissa, sillä se ei tarjoa bonuspelejä tai scattereita. Vaikka tämä slotti on ominaisuuksiltaan hyvin riisuttu, on teemaan ja grafiikkaan panostettu.