Hugo

4.6 /5
20 ilmaiskierrosta ilman talletusta + 600€ bonus + 200 FS Pelaa nyt

Hugo ominaisuudet

 • Bonuspeli
 • Wild-symbolit
 • Scatter-symbolit
 • Automaattiset pelikierrokset
 • Ilmaiskierrokset

Hugo keskeiset tiedot

 • Game Type: Kolikkopelit, Slotit
 • Software: Play n' Go
 • Rullia : 5
 • Kolikon minimiarvo : 0.01
 • Kolikon maksimiarvo : 2
 • Palautusprosentti : 96,4%

Hugo

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta + 600€ bonus + 200 FS

Kaikki 90-luvulla lapsuuttaan viettäneet eivät voi olla muistamatta supersuosittua Hugo- pelihahmoa. Tämä Tanskassa vuonna 1990 luotu fiktiivinen peikkohahmo on monelle tuttu tietokone –ja videopeleistä. Nyt pelintekijä Play’n GO on uudelleenluonut tarinan, joka on siirretty kolikkopeliin. Pieni peikko Hugo eli onnellista elämää kolmen peikkolapsen ja vaimon Hugoliinan kanssa, kunnes yksi synkkä päivä paha noita Scylla tuli ja kidnappasi perheen. Rohkea Hugo lähtee pelastamaan rakasta perhettään ja joutuu seikkailemaan ansoja täynnä olevien maiden läpi. Hugon tehtävänä on päästä pahan noidan Scyllan salaiseen kotiin Pääkallovuorelle.

Vihdoinkin 90-luvun legendaarinen supersankari Hugo on tullut takaisin! Tämä nostalginen kolikkopeli tarjoaa pelaajalleen huikeaa graafista tasoa ja upeita bonuspelejä. Lähde siis rohkeasti Hugon apuun pelastamaan perhe pahalta Scyllalta.

Ominaisuudet, bonukset ja voitot seikkailupelissä

”Hei, onko täällä ketään kotona?”, kysyy kiukkuisesti pieni peikko Hugo, jos et ole hetkeen tehnyt pelissä mitään. Tämä on vain yksi mielenkiintoinen yksityiskohta kolikkopelissä, jota voit pelata niin kotona kuin liikenteessä. Play’n GO- peliyhtiön nimikin jo kertoo sen, että se antaa pelaajalle vapauden valita, missä hän haluaa peliä pelata. Pelaamiseen tarvitset vain toimivan nettiyhteyden.

Pelipanosta voit säätää aina 0,01 eurosta jopa sataan euroon per pyörähdys. Kaikki on kiinni siitä millaiseen budjettiin pelaamisesi sopii. Hugo-slotista on pystytty luomaan todellinen ja tutun näköinen ulkoasu, joka pysyy uskollisena vanhalle klassikkopelille. Kolikkopelissä on viisi kiekkoa ja kymmenen voittolinjaa. Kaikki tyypilliset kolikkopelin ominaisuudet löytyvät myös tästä pelistä. Pelisymboleina on käytetty pokerin merkkejä, räjähteitä, Hugo-peikkoa ja pelissä vierailee ilkeä noita Skylla, joka yrittää tehdä kaikkensa jotta epäonnistut tehtävässäsi. Toki pelin aikana pääset näkemään myös muita kolikkopelin tyypillisiä symboleja.

Jos olet rohkea hurjapää kuten peikko Hugo, tämä peli on kokeilemisen arvoinen. Kolikkopeli vie sinut aitoon seikkailuun ja rohkeuttasi tullaan koettelemaan. Hugo tulee kiipeilemään rotkoissa, juoksemaan metsissä ja taistelemaan pahuuden voimia vastaan. Oletko valmis seikkailuun ja auttamaan Hugoa takaisin rakkaan perheensä luokse? Matkan aikana tulet tekemään monia tärkeitä päätöksiä, kuten minkä oksan Hugo ottaa ja minkä portin hän avaa. Jos pääset näin pitkälle ja teet oikean päätöksen, voi portin takana odottaa bonuspeli ja mahdollisuus saada kunnolla rahaa.