Jumanji

3.6 /5
20 ilmaiskierrosta ilman talletusta + 600€ bonus + 200 FS Pelaa nyt

Jumanji ominaisuudet

  • Bonuspeli
  • Wild-symbolit
  • Automaattiset pelikierrokset
  • Ilmaiskierrokset

Jumanji keskeiset tiedot

  • Game Type: Slotit
  • Software: NetEnt

Jumanji

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta + 600€ bonus + 200 FS

NetEnt on tuonut markkinoille huikean uuden kolikkopelin, Jumanjin. Pelien kehittäjät hyödyntävät mielellään teemoja, jotka sijoittuvat elokuviin, TV-ohjelmiin tai esimerkiksi bändeihin, ja uutuus Jumanji ei tässä ole poikkeus. Se sijoittuu leffaan, jota tähditti Robin Williams vuonna 1995, ja taannoin muun muassa Dwayne Johnson, eli The Rock, vuonna 2017. Elokuva on siis sekä legenda että uutuus, ja NetEntin uutuusslotti Jumanji varmasti miellyttää niin elokuvan vanhoja kuin tuoreempiakin faneja.

Pelinvalmistaja NetEntillä on erikoisosaamista ajankohtaisten slottien kehittelyssä, ja ne ei koskaan jätä kylmäksi. Jumanji hyppää saman tien legendaaristen NetEntin kehittämien slottien joukkoon, kuten esimerkiksi Jungle Spirit: Call of The Wild, Gonzo’s Quest ja Red Riding Hood.

Jumanji-kolikkopelin tärkeistä yksityiskohdista

Jumanji-slotilla on uskomattomat grafiikat, teema, saundimaailma ja toimivuus. Peli antaa elokuvamaisen tunnun saman tien, ja leffan eläimiin ja köynnöksiin on liitetty jännittäviä erikoistoimintoja. Peliin on helppo jäädä kiinni heti, kun grafiikat ovat kohdallaan ja nopeatempoisuus saa syliinsä. Taustalla soi viidakkorumpu, joka luo peliin ihanaa jännitystä. Erityismainintana kerrottakoon myös, että NetEnt on liittänyt peliin myös sen alkuperäisen lautapelin, johon Jumanji perustuu, ja tämä on loistava yksityiskohta. Sitä pääsee pelaamaan bonuspelissä.

Peräti 720 voittolinjaa

Jumanji -kolikkopelissä on viisi kelaa, ja erikoisuutena pystylinjoilla on kolme, neljä tai viisi symbolia – ei siis perinteisiä keloja, joissa jokaisella pystylinjalla on sama määrä symboleja. Tämä tarkoittaa sitä, että pelissä on mahtavat 720 voittolinjaa, joka on paljon enemmän kuin useimmissa sloteissa. Jumanjin minimipanos on 10 senttiä, ja maksimipanos sata euroa, eli aika perinteinen panosskaala. Pelin arvokkaimmat symbolit ovat eläimiä, ja vähemmän maksavat ovat symbolit J, Q, K ja A. Voittaa voit jopa tuhatkertaisesti, eli ei ole ihan pikkusummista kyse. Pelin palautusprosentti on 96,33%, eli ei markkinoiden paras, mutta ei huonokaan.

Wildit ja bonuspeli

Jumanjissa on mukava määrä erikoistoimintoja. Näitä ovat wild stampede, monsoon wilds, monkey mayhem, sticky vines ja bonuspeli eri palkintoineen. Bonuspeli on oikea pelin tähti, ja siinä pelin kelat muuntautuvat siksi tutuksi lautapeliksi, josta koko saaga sai alkunsa. Bonuspeliin päästessään heitetään noppaa, ja edetään laudalla eteenpäin, aivan kuten normaaleissa lautapeleissäkin. Jokainen ruutu antaa bonuspelissä voiton, eli voit saada kolikoita, ilmaiskierroksia, uuden heiton tai mysteeripalkinnon.

Peli toimii vaivatta myös mobiilissa, eli voit huoletta pelata sitä kännykällä tai tabletillasi missä vain. Varmista, että tarkastat tämän markkinoiden tuoreen huippupelin jo tänään.