Jurassic Park

4.6 /5
10 no deposit ilmaiskierrosta + 500 ilmaispyöräytystä talletuksella Pelaa nyt

Jurassic Park ominaisuudet

 • Bonuspeli
 • Wild-symbolit
 • Automaattiset pelikierrokset
 • Ilmaiskierrokset

Jurassic Park keskeiset tiedot

 • Game Type: Slotit
 • Software: Microgaming

Jurassic Park

10 no deposit ilmaiskierrosta + 500 ilmaispyöräytystä talletuksella

Jurassic Park on yksi tunnetuimmista klassikkoelokuvista ja nyt voit nauttia tästä klassikosta myös muualla kuin valkokankaalla. Nimittäin pelivalmistaja Microgaming on julkaissut elokuvaan pohjautuvan kolikkopelin Jurassic Parkin. Steven Spielbergin ohjaama elokuvasarja sisältää neljä osaa ja näistä merkittävin eli ensimmäinen osa on valittu kolikkopelin teemaksi. Jos dinoteemainen kiekonpyörittely kiinnostaa niin Jurassic Park-kolikkopeli voi olla se mitä haet. Käydään tutustumassa tarkemmin, mitä viidakon kauhut pitävät sisällään ja miten voit päästä parhaiten käsiksi jackpotin jahtaamiseen.

Pelin teema

Nettikasinopelialan pioneeri ja pitkän tien kulkija Microgaming on tämän kolikkopelin takana. Elokuvasarjan ensimmäistä osaa voidaan pitää merkittävimpänä ja se on otettu tämän kolikkopelin teemaksi. Ensimmäinen osa käytti tehosteita, joita ei oltu aiemmin elokuvissa nähty. Moni meistä muistaa tämän elokuvaklassikon lapsuudestaan. Viidakko oli kauhun näyttämö ja tärähtelevä vesi tarkoitti vain yhtä asiaa – juokse niin lujaa kuin pääset!

Tämä kolikkopeli on julkaistu vuonna 2014 ja siitä lähtien se on ollut kolikkopelien huippukastia. Kolikkopeli noudattaa yleistä 5×3 ruudukkoa ja kiekoilla on näytillä kaikki tutut symbolit ensimmäisestä elokuvasarjan osasta. Tulet näkemään seuraavat symbolit: Ellie, Alan, John, Ian, Lex ja Tim. Tämän lisäksi kiekoilta löytyvät myös nämä symbolit: Brachiosaurus, Triceratops, Velociraptor ja T-Rex.

Erikoistoiminnot ja progressiivinen jättipotti

Astu mukaan seikkailuun sumuiseen viidakkoon. Scatter-symbolina kolikkopelissä toimii esihistoriallinen pihkakivi, jonka sisään on ikuisesti säiliöitynyt kymmeniä miljoonia vuosia vanha hyttynen. Kolikkopelissä scatterit keräävät ilmaiskierrosmittarille palikoita ja 25 ilmaiskierroksen jälkeen pelaaja voi valita, minkä bonuspelin haluaa avata.

Ilmaiskierrosten viisi erilaista pelimuotoa:

 1. Velociraptorilla saa 12 ilmaiskierrosta ja wildeja kertoimilla ja spliteillä. Satunnaisesti osuvat wildit voivat muuttaa voittorivit 6-saman riveiksi ja pelikassa alkaa kasvaa hurjaa vauhtia. Huomaa myös se, että wild voi myös nostaa voittorivin kertoimen jopa kuuteen.
 2. T-Rexissä saa 12 ilmaiskierrosta wild-kiekoilla. T-Rex ilmestyy satunnaisesti ja voi muuttaa kaikki viisi kiekkoa wildeiksi.
 3. Dilophosaurus antaa 12 ilmaiskierrosta ja syljeskelee satunnaisesti pelikentälle muuttaen symboleita sitkeiksi wildeiksi, niin kauan kuin wildeille osuu voittorivejä. 243-linjan pelissä niitä onneksi osuu miltei mistä tahansa.
 4. Brachiosauruksella saat 12 ilmaiskierrosta ja mystery-kerroin, joka arpoo 2, 3, 4, 5 tai 6 kertoimen satunnaiselle määrälle ilmaiskierroksia.
 5. Triceratops antaa sinulle myös 12 ilmaiskierrosta ja juoksevat wildit.

Yhteenveto

Microgamingin Jurassic Park on seikkailu, jota ei kannata ohittaa. Kolikkopeli sisältää tyylikkäät grafiikat ja tarjoaa monipuolista pelattavaa. Pelin upea, liikkuva 3D-grafiikka ja elokuvaan pohjautuvat äänet luovat tälle kolikkopelille täydellisen tunnelman. Hyvä kokonaisuus on siis kyseessä! Pelissä voi voittaa maksimissaan 95 000 kolikkoa. Kauhua ja vaarallisia tilanteita muhiva slotti on kokeilemisen arvoinen kokemus.