Koi Princess

/5
20 ilmaiskierrosta ilman talletusta + 600€ bonus + 200 FS Pelaa nyt

Koi Princess ominaisuudet

Koi Princess keskeiset tiedot

  • Game Type: Kolikkopelit, Slotit
  • Software: NetEnt

Koi Princess

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta + 600€ bonus + 200 FS

Anime – teemainen Koi Princess sisältää tyylikästä grafiikkaa ja huikeita bonuksia

Ruotsalaisen Net Entertainmentin Koi Princess on tutustuminen arvoinen tapaus kolikkopelimaailmassa sillä se sisältää laajasti ominaisuuksia ja erikoistoimintoja. Koi Princess – slotti on tehty sinulle, joka rakastat japanilaista kulttuuria ja animea. Koi Princess – kolikkopeli on grafiikaltaan eteerinen ja sisältää paljon itämaista symboliikkaa. Tulet näkemään paljon animeteemaan pohjautuvia hahmoja, musiikkia ja värejä. Kolikkopeli sijoittuu harmoniseen zen-puutarhaan, jossa animeteemainen, kikatteleva prinsessa tarkkailee peliäsi ja kommentoi sen edistymistä. Jos siis japanilainen kulttuuri on lähellä sydäntäsi, tutustu Koi Princess – kolikkopeliin jo tänään.

Pelin toiminnot ja erikoisominaisuudet

Koi Princess – kolikkopeli sisältää jopa 8 kappaletta erikoistoimintoja, joten tämä slotti on tehty sinulle, joka rakastat toimintaa. Koi Princess – kolikkopelin kulku muistuttaa muilta osin perusslottia, mutta lisämausteena siinä on esimerkiksi neljä satunnaisominaisuutta, jotka esiintyvät satunnaisessa rytmissä kolmekiekkoisessa, viisirivisessä ja 20 voittolinjaa sisältävässä kolikkopelissä. Kolikkopelistä löytyy myös jännittäviä bonusominaisuuksia, joita on neljä kappaletta. Bonuspeliin pääset mukaan saamalla kolme kappaletta scatter-symbolia.

Bonuspeli on täynnä toinen toistaan jännittävimpiä palkintoja. Voit päästä mukaan pelaamaan ilmaiskierroksia, wild reels ilmaiskierroksia, pyöräyttämään bonuspyörää ja päästä osaksi erilaisia kolikkovoittoja. Koi Princess -kolikkopeli on täynnä erilaisia mahdollisuuksia, joita et halua menettää. Kolikkopelin bonuspyörä voi tuoda sinulle muhkeita voittoja. Bonuspyörä sisältää 3-osaisen onnenpyörän, jonka jokaisessa osiossa on 12 saraketta. Pyörän sarakkeista löytyy kertoimia voitoille, jossa hulppein jackpot antaa jopa 250 kertoimen voitoille. Voit jatkaa onnenpyörän pyörittämistä niin kauan, kunnes osut rosvosektoriin. Rosvo vie tässä kolikkopelissä kaiken, joten ole varovainen.

Koi Princess on todellinen Itämaan ihme ja tarjoaa pelaajalleen varmasti unohtumattoman kokemuksen. Palautusprosentti nousee tässä slotissa varsin korkealle aina 96 prosenttiin. Muista kuitenkin, että se on mitattu pitkässä juoksussa ja on sen takia teoreettinen palautusprosentti, joka ei ennusta kovin tarkalleen paljonko voit voittaa juuri tänä viikonloppuna.

Nyt sinun ei tarvitse lähteä kotisohvaltasi mihinkään sillä Koi Princess toimii loistavasti myös mobiilissa. Kaiva siis luuri tai tabletti käteen ja aloita voittojen jahtaaminen jo tänään hauskassa Koi Princess – slotissa. Net Entertainmentin valmistama Koi princess sisältää touch – version jota on kevennetty niin, että mobiilipelaaminen sujuu erinomaisesti. Siitä ei ole myöskään ole karsittu mitään pois, vaan voit pelata kaikkia erikoisia bonustoimintoja myös mobiilissa.