Mötorhead

4.2 /5
200 FS + 20 ilmaiskierrosta ilman talletusta + 1200€ bonus Pelaa nyt

Mötorhead ominaisuudet

Mötorhead keskeiset tiedot

  • Game Type: Slotit
  • Software: NetEnt

Mötorhead

200 FS + 20 ilmaiskierrosta ilman talletusta + 1200€ bonus

Jos Mötorhead-nimi tuo mieleesi legendaarisen rokkiyhtyeen, olet aivan oikeilla jäljillä. Net Ent on päättänyt kunnioittaa myyttista rokkiyhtyettä ja lisätä sen Rocks- kolikkopelisarjaan. Kolikkopelisarjassa ovat aikeisemmin vierailleet myös muut tunnetut rokkiyhtyeet kuten Guns N’Roses ja Jimi Hendrix.

Brittiläinen Hard Rock-yhtye Mötorhead on musiikkimaailman helmiä 1970-luvulta. Yhtyeen tunnetuimmat kappaleet ovat ”Ace of Spades”, “Motorhead” ja “Overkill” ja biisien sanoitukset käsittelevät tavallisesti raskaita asioita kuten sotaa, elämää ja rockia. Kolikkopelissä brittirokkarit astuvat jälleen valokeilaan suositun Ace of Spadesin tahtiin. Tätä introa et halua missään nimessä skipata, sillä se saa sinut rockmaailman koukkuun ja huomaat miten hetkessä hyräilet biisin tahtiin. Introbiisin jälkeen päästään rahan takomiseen ja peli voi alkaa!

Kolikkopelin teema, grafiikka ja erikoistoiminnot

Tämä kolikkopeli ei suomessa esittelyjä kaipaa. Mötorhead on suomalaisen rokkikansan suosiossa ja viimeinen keikka esitettiin Helsingin Hartwall Arenalla joulukuussa vuonna 2015. Tämä todellinen veteraanibändi veti ikimuistoisen keikan ja jäi rokkikansan muistiin pitkäksi aikaa. Nyt pääset fiilistelemään Mötorheadia samalla kun taot suuria jättipotteja. Mikä sen mukavampaa kuin yhdistää pelaaminen ja legendaarinen rockmusiikki.

Kolikkopelin grafiikka on vaikuttavan näköinen ja mukailee ihailtavasti rockteemaa. Pelin taustalta löytyy Mötorhead- yhtyeen logo, huikea esiintymislava, Lemmy Kilmisterin Murder One bassosoittimet ja Mickey Deen rumpusetti. Unhotamatta tietysti legendaarisen Phil Campbellin kitaraa. Symboleja kolikkopelistä löytyy yhdeksän kappaletta. Tässä yhdistyvät niin perinteiset symbolit kuten kirsikat, neliapilat ja hevosenkengät, mutta myös rokkiyhtyeelle tyypillistä symbolikkaa kuten Ace of Spades- pata, Lemmy Kilmisterin naama ja Hammered-levyn logo. ”Rock Mode” toimintolla, jonka löydät oikealta alalaidalta, voit nauttia rockmusiikista koko pelin ajan.

Mötorhead- kolikkopelissä villinä toimintona toimii Ace of Spades logo. Tunnistat sen metallisesta patasymbolista. Scatter on bändin logo, joka voi osua kiekoille 3,4 ja 5. Erikoisen tästä kolikkopelistä tekevät kombot, sillä näillä symboleilla voittorivejä voi ilmestyä kymmeniä jopa yhdellä kierroksella. Bonusmodessa, jota kutsutaan Bomber Mode, pelin tausta pimenee, summerit rupeavat ulvoamaan ja pelikenttään alkaa tipahtemaan räjähteitä.

Mötorhead-kolikkopelin palautusprosentti on varsin korkea toisiin kolikkopeleihin nähden. Palautusprosentti nousee yli keskiarvon, palautusprosentin noustessa 96,98 prosenttiin. Tämä kolikkopeli on testaamisen arvoinen myös muille kuin vain Mötorheadfaneille. Grafiikka sivelee pelisilmää, biisit saavat hyvälle mielelle ja pelattavuus on helppoa ja viihdyttävää.