Mega Moolah

5 /5
20 ilmaiskierrosta ilman talletusta + 600€ bonus + 200 FS Pelaa nyt

Mega Moolah ominaisuudet

Mega Moolah keskeiset tiedot

  • Game Type: Jackpot
  • Software: Microgaming

Mega Moolah

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta + 600€ bonus + 200 FS

Ei ole mikään yllätys, että kolikkopelifanien keskuudessa Mega Moolah tunnetaan ”miljonääritekijänä”. Tämä kolikkopeli ei ainoastaan tuo sinulle kaikkien aikojen jättipotteja vaan tarjoaa myös kiinnostavan teeman ja varmasti nautittavan pelikokemuksen. Tulet olemaan keskellä vaarallista savannia, villieläinten seassa. Älä kuitenkaan säikähdä vasemmalta kurkistavaa apinaa tai luikertelevaa käärmettä. Nyt on kyseessä tosipaikka sillä tämä kolikkopeli voi tehdä sinusta hetkessä miljonäärin. Viimeisimmän Mega Moolahin jättipotin 5,13 miljoonaa, voitti joku onnekas pelaaja elokuussa 2017.

Miten pelata Mega Moolah-kolikkopeliä?

Mega Moolah on siitä suosittu kolikkopeli että se sopii niin aloitteleville oppipojille kuin jo kokeneille peliveteraaneille. Älä siis odota vaan kokeile itse ja tiedät, mistä tässä suositussa kolikkopelissä on oikein kysymys. On monia tapoja pelata Mega Moolahia ja loppujen lopuksi päätät itse, mikä on sinun taktiikkasi päästä jahtaamaan jättivoittoja. Kerromme kuitenkin muutamia vinkkejä, joilla voit päästä alkuun ja myös muutamia tärppejä niille, jotka ovat pelanneet Mega Moolahia vuosia, mutta eivät ole sen kummemmin miettineet pelistrategiaa. Tätä kolikkopelien miljonääritekijää voit pelata niin selaimessa kuin mobiiliversiossa. Plussaa mobiiliversiossa on se, että voit pelata koska vain ja missä vain. Tarvitset siihen vain toimivan nettiyhteyden. Jos työpaikan taukohuoneessa näyttää hiljaiselta, miksi et ottaisi kännykkää esille ja tavoittelisi miljoonien voittoja. Joskus se on kiinni sekunneista.

Kolikkopelin teema ja ominaisuudet

Mega Moolah-kolikkopelissä teemana käytetään villiä Afrikkaa. Jos et ole vielä päässyt savanniajelulle, älä hätäile, Mega Moolah-kolikkopelissä tulet näkemään monenlaista karvaista ja vaarallista otusta. Pistä elämäsi uusiksi ja kokeile onneasi jo tänään! Tässä villissä kolikkopelissä on 5 rullaa ja 25 voittolinjaa, joista isoin Mega-potti on vähintään miljoonan euron arvoinen. Jättipotti on mahdollista voittaa Mega Moolahin bonuspelissä, jossa pääset pyöräyttämään onnenpyörää. Tavoittele siis bonuspelejä, koska juuri ne voivat muuttaa elämäsi kertaheitolla!

Tämä viihdyttävä kolikkopeli on täynnä erikoisuuksia. Mega Moolahissa on esimerkiksi 4 eri suuruista asteittain kasvavaa jättipottia. Tavallisten voittoyhdistelmien lisäksi tarjolla on ilmaispyöräytyksiä ja bonuspelejä. Pelin tempo ei ole liian nopea ja tunnelma on rento. Sinulla on siis hyvin aikaa keskittyä ja miettiä seuraavaa strategista siirtoa. Mega Moolahin historiassa, onnekkaimmat pelaajat ovat voittaneet yli 17 miljoonaa euroa! Älä siis odota enää vaan astu villiin ja rohkeaan Mega Moolah-maailmaan.