Neon Staxx

4.7 /5
250€ bonuspaketti ja 90 ilmaiskierrosta Pelaa nyt

Neon Staxx ominaisuudet

  • Wild-symbolit
  • Scatter-symbolit
  • Automaattiset pelikierrokset
  • Ilmaiskierrokset

Neon Staxx keskeiset tiedot

  • Game Type: Kolikkopelit, Slotit
  • Software: NetEnt
  • Rullia : 5
  • Kolikon minimiarvo : 0.01
  • Kolikon maksimiarvo : 0.5
  • Palautusprosentti : 96,9%

Neon Staxx

250€ bonuspaketti ja 90 ilmaiskierrosta

Neon Staxx on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen kolikkopeli sen innovatiivisuuden ja yksinkertaisuuden takia. Neon Staax vie sinut kultaiselle 80-luvulle jolloin neonväri oli muodissa ja radiosta soi rock and roll. Tällä kertaa kolikkopeli on uudistuneessa, modernissa ulkoasussa ja päivitetty tähän päivään sopivaksi. Peliin parhaimistoa on upea grafiikka ja äänimaailma. Pääset hetkessä fiilistelemään retroaikoja, jolloin pelikoneet söivät vielä markkoja ja veivät sinut virtuaaliseen avaruuteen, kauas pois todellisuudesta.

Tämä pelihallin legendaarinen kuningas näyttää sinulle, miksi 80-luku oli ihmisen parasta aikaa. Kaikille musiikin ystäville, tämä peli tarjoaa täydellisen musiikkinautinnon. Musiikkiin on selvästi panostettu ja tulet kuulemaan ikimuistoisia tunnussävelmiä.

Ominaisuudet ja erikoisuudet

NetEnt ei jätä pelaajaa kylmäksi tässäkään kolikkopelissä. Neon Staxx on miellyttävä kolikkopeli, koska se on selkeä ja yksinkertainen. Pelikoneesta löytyy isot nappulat, joiden käyttö on helppoa ja pääset pelin ideaan kiinni hetkessä. Kolikkopeli sopii niin uusille pelaajille kuin vanhoille konkareille. Pelin ohjeet löytyvät pelilaidan reunalta ja voit helposti saada sieltä lisävinkkejä.

Neon Staxx on täynnä ominaisuuksia ja pelin tekee mielenkiintoiseksi muutamat erikoisuudet. Pelissä noudatetaan modernin 5-kiekon kaavaa ja se tarjoaa 40 kiinteää voittolinjaa. Pelaaja ei pysty erikseen valitsemaan voittolinjoja, mutta voi vaikuttaa panoksiin, jotka ovat 1-10 tason välillä. Näin ollen voit kasvattaa voittoja reilusti ja päästä lähemmäksi jättipotteja. Kolikon arvon voit valita 0,01 ja 0,50 euron väliltä, voit siis itse päättää millä budjetilla lähdet peliin mukaan. Erikoisuutena tässä kolikkopelissä on se, että kiekkojen symboleja pysähtyy ruudulle normaalin kolmen sijasta neljä. Kokeile itse ja näet, miten useammat symbolit kasvattavat osumien todennäköisyyttä.

NetEnt on todellinen mestari tekemään kolikkopelejä, ja hiljalleen nykyaikaan uudistettu Neon Staxx tarjoaa pelaajilleen huikeita erikoisuuksia. Tulet huomaamaan muutaman viehättävän yllätyksen. Neon Staxx:ssa mikä tahansa symboli voi mielivaltaisesti kasaantua, jolloin se täyttää koko kiekon. Staxx tarkoittaa kasoja ja tästä peli on saanut legendaarisen nimensä.

Arvoikkaimmat symbolit kolikkopelissä ovat Wild-ja Scatter-symbolit. Wild-symboli kasvattaa voittorivejä korvaamalla minkä tahansa muun pelissä olevan symbolin. Scatter-symbolin tunnistat sen pinkistä nelitahokas ulkoasusta. Jos saat näitä symboleja tauluun kolme kerralla, Free Spins pyörähtää käyntiin ja olet askeleen lähempänä voittoa.