Twin Spin

3.7 /5
20 ilmaiskierrosta ilman talletusta + 600€ bonus + 200 FS Pelaa nyt

Twin Spin ominaisuudet

Twin Spin keskeiset tiedot

  • Game Type: Kolikkopelit
  • Software: NetEnt

Twin Spin

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta + 600€ bonus + 200 FS

Moderni ja laadukas NetEntertainmentin kolikkopeli Twin Spin tarjoaa viihdettä ja jännittäviä hetkiä! Tästä kolikkopelistä ei tosiaan puutu jännittävät hetket ja siinä yhdistyvät klassisen hedelmäpelin piirteet nykyaikaisessa muodossa. Net Entertainmentin laadukas kolikkopeli sisältää kuvioina niin kelloja, timantteja kuin myös onnennumeroita. Pelin teema on yksinkertainen, mutta siihen on osattu saada mielenkiintoisella tavalla kolikkopelien nostalgisuus ja samalla myös vivahdus nykyajan teknologiaa. Kokonaisuutena tätä peliä voi kuvailla sanoilla hauska ja viihdyttävä, eli se mitä Net Entertainmentin korkealaatuiset pelit normaalisti ovatkin. Laadukas Twin Spin saa silmäsi pyörimään ja aika hurahtaa tämän slotin parissa huomaamatta. Lue lisää alta, mistä on oikein kysymys.

Näin pelaat viihdyttävää Twin Spin-kolikkopeliä

Twin Spin-kolikkopelin pelaaminen on todella helppoa! Tässä huikeassa hedelmäpelissä on yhteensä 243 voittolinjaa käytössä. Voittolinjat on korvattu voittotavoilla. Tämä tarkoittaa sitä, että samat merkit missä tahansa paikassa kolmella tai useammalla vierekkäisellä kiekolla vasemman puoleisimmasta kiekosta alkaen muodostaa voittokuvion. Pelaajalla on siis 243 erilaista tapaa voittaa eli huikean paljon mahdollisuuksia! Twin Spinin yksi erikoisuus on se, että jokaisella kierroksella kaksi rullaa on kiinni toisissaan. Tällä tavalla sinulla on mahdollisuus saada erinomaisia voittoyhdistelmiä. Huomaa tässä kolikkopelissä myös se, että Wild Substitution-toiminto voi yhdistää kaikki rullat yhteen, jolloin pelaajalla on mahdollisuus voittaa jackpotti eli huimat 2,700,000 kolikkoa!

Twin Spinissä pelaajalla on valittavanaan yhdestä kymmeneen panostasoa. Tämän lisäksi voit säätää kolikon arvoa itsellesi sopivaksi. Erillistä bonustoimintoa ei valitettavasti löydy tästä kolikkopelistä, eli et pääse pelaamaan ilmaiskierroksia. Wild-kuvio löytyy normaalien pelisymbolien lisäksi ja se korvaa kaikki symbolit.

Älä missaa tämän slotin Twin Reel-toimintoa, joka tapahtuu jokaisella pelikierroksella. Mikä on Twin Reel-toiminto? Yksinkertaisesti rullien pyöriessä kaksi vierekkäistä mitkä tahansa rullaa pysähtyvät identtiseen tulokseen, niin että molemmissa on samat symbolit. Pelaaja voi saada vielä suuremmat voitot, jos tämä toiminto laajenee ja koskee kolmatta, neljättä tai jopa viidettä rullaa. Twin Reel-toiminto voi parhaimmillaan laajentua kaikille rullille, niin että joka rivillä on samat symbolit.

Lopuksi – onko tämä slotti pelaamisen arvoinen?

Tämä klassinen, mutta samaan aikaan nykyaikainen hedelmäpeli on kokeilemisen arvoinen tapaus! Progressiivinen slotti tuo vauhtia pelaamiseen ja mielenkiintoisia erikoistoimintoja. Palautusprosentti nousee tässä slotissa 96,6% eli se on varsin hyvä. Twin Spin-slottia on mahdollista pelata myös mobiilissa, eli olit sitten missä vain niin ei muuta kuin kaivat luurin käteen ja kokeilet onneasi tässä viihdyttävässä hedelmäpelissä. Mobiiliversiota pääset pelaamaan niin iOS- kuin Android-laitteilla. Mitä siis enää odotat? Jos pidät nostalgisista kolikkopeleistä, tässä voi olla hyvä vaihtoehto sinulle.