Vikings go Wild

4.2 /5
250€ bonuspaketti ja 90 ilmaiskierrosta Pelaa nyt

Vikings go Wild ominaisuudet

  • Wild-symbolit
  • Scatter-symbolit
  • Automaattiset pelikierrokset
  • Ilmaiskierrokset

Vikings go Wild keskeiset tiedot

  • Game Type: Slotit
  • Software: Yggdrasil

Vikings go Wild

250€ bonuspaketti ja 90 ilmaiskierrosta

Hyppää rohkeasti mukaan seikkailuun ja kokeile pelivalmistaja Yggdrasilin taidonnäytettä kolikkopeliä Vikings Go Wild. Tulet varmasti viihtymään seikkailupelissä, josta ei puutu vaarallisia tilanteita ja kulta-aarteita. Vikings Go Wild – kolikkopeli on viihdyttävä ja kuuluu kolikkopelien omaperäisten pelien joukkoon. Tämä slotti on hieman erilainen teemaltaan. Kaikille seikkailupelien ystäville Vikings Go Wild on unelmien täyttymys sillä pääset harmaalle, myrskyisälle merelle etsimään kultaa ja muita aarteita viikinkien seurassa. Matkalta ei puutu yllätyksiä ja matkan aikana myrsky nousee vaikeuttamaan seikkailuasi. Jos luulet, että tulossa on vain hirmuiset aallokot, olet väärässä. Pääset auttamaan viikinkejä meritaistelussa suurta merihirviötä vastaan. Suuri merihirviö nousee lonkeroiden kanssa harmaasta merestä ja alkaa taistelemaan neljää viikinkiä vastaan. Auta heitä hädässä ja voit päästä tässä vaiheessa hyvien voittojen pariin.

Pelin teema, grafiikka ja ominaisuudet

Tehtäväsi on auttaa neljä hädässä olevaa viikinkiä meritaistelussa hirviötä vastaan. Tämä on huikea slotti niille, jotka rakastavat hyvää teemaa, seikkailupeliä ja tietysti erinomaista grafiikkaa. Vikings Go Wild sisältää paljon aarteita kuten kultakolikkoja, rohkeita viikinkejä, erikoismerkkejä ja jopa kaksi eri tapaa saada ilmaiskierroksia. Peruspeli toimii hyvin, mutta Vikings Go Wild – kolikkopelin todellinen helmi on erikoispeli, joihin pääset käsiksi kasaantuvien wildien ansiosta.

Vikings Go Wild – kolikkopelin päähenkilöinä toimivat neljä rohkeaa viikinkiä, jotka ovat samalla korkeimpia voittoja tuottavia symboleja. Pienimpiin voittoihin pääset käsiksi kulta – hopea – ja pronssikolikoilla. Symbolit ovat hyvin selkeitä ja helppo ymmärtää pelin aikana.

Kolikkopelin äänimaailmasta voimme sanoa paljon positiivista. Silloin tällöin kolikkopelien musiikki on jopa ärsyttävää ja saa vain päänsäryn aikaiseksi. Vikings Go Wild – kolikkopelissä äänimaailma on kuitenkin keskitasoa parempaa. Äänimaailma sopii hyvin pelin teemaan, jossa seikkaillaan harmaalla merellä jahtaamassa kulta-aarteita.

Tässä slotissa voit päästä mukaan ilmaiskierroksille. Ilmaiskierrossymbolina pelissä toimii historiallinen purjevene ja jos sellaisen saat kolmelle rullalle, voit tienata kahdeksan ilmaiskierrosta. Maksimi on viisi purjevenettä, jotka tuottavat sinulle jopa kaksikymmentäneljä ilmaiskierrosta!

Palautusprosentti Vikings Go Wild – slotissa on varsin korkea, joka nousee jopa 96,3% tasolle. Muista kuitenkin, että palautusprosentti mitataan pitkän aikavälin aikana kymmenien ja satojen tuhansien pyöräytysten perusteella, joten älä ihmettele jos ensimmäinen pyöräytys ei vielä tuota suurta voittoa.