Vikings Go Berzerk

4.2 /5
20 ilmaiskierrosta ilman talletusta + 600€ bonus + 200 FS Pelaa nyt

Vikings Go Berzerk ominaisuudet

  • Bonuspeli
  • Wild-symbolit
  • Automaattiset pelikierrokset
  • Ilmaiskierrokset

Vikings Go Berzerk keskeiset tiedot

  • Game Type: Slotit
  • Software: Yggdrasil

Vikings Go Berzerk

20 ilmaiskierrosta ilman talletusta + 600€ bonus + 200 FS

Yggdrasil Gaming julkaisi kolikkopeli Vikings Go Berzerkin vuonna 2016. Se on jatkoa legendaariseen Vikings Go Wildiin, joka on monelle tuttu klassikko sloteissa nettikasinoilla. Jos olet yksi niistä, jotka fanittivat tätä peliä, sinua miellyttää varmasti myös pelin uutuusversio, eli sen kakkososa. Tässä uudessa jatkoversiossa viikingit ovat taas Ragnarökin taistelualueella, ja Ragnarök tarkoittaa skandinaavisessa mytologiassa maailmanlopun taistelua.

Pelissä kamppaillaan vedessä piilottelevia merihirviöitä vastaan. Vikings Go Berzerk on koukuttava peli, jossa grafiikat, pelattavuus ja teema miellyttävät varmasti kaikkia.

Vikings Go Berzerk -slotissa on viisi kelaa, ja symbolit sijoittuvat neljälle riville. Panokset ovat välillä 25 senttiä ja 125 euroa. Palautusprosentti on ihan mukava 96.1% ja pelaaminen luontuu myös erinomaisesti mobiilissa, eli puhelimella tai tabletilla missä vaan.

Pelin kulku

Pelinluoja Yggdrasil on luonut Vikings Go Berzerkistä helposti pelattavan pelin kaiken tasoisille pelaajille. Rullille haetaan vähintään kolmea samaa symbolia, ja sinulla on myös mahdollisuus käyttää autoplay-toimintoa, jolloin voit asettaa maksimivedon nopeasti. Voit jopa voittaa panoksesi takaisin 400-kertaisena!

Symbolit

Vikings Go Bezerk -pelin symbolit ovat arvattavasti viikinkeihin liittyviä. Neljä erilaista viikinkihahmoa ovat pelin arvokkaimmat symbolit. Lisäksi rullilta löytyy kullan, hopean ja pronssin väriset kolikot, jotka ovat arvoltaan tuntuvasti pienempiä. Wild-kolikko voi korvata minkä tahansa muun symbolin, paitsi ei scatteria tai aarrearkkusymbolia. Bonuskierroksella ja tietyissä muissa tilanteissa myös viikinki-symbolit voivat toimia wildeina. Scatterin tunnistaa vaaleasta merenneidosta, ja kolme niitä saatuaan pääsee pelaamaan bonuskierrokselle. Rullalla neljä voit saada aarrearkun, joka tarkoittaa kolikkovoittoja ja ilmaiskierroksia. Vitosrullalla pystyt myös saamaan kullan värisen aarrearkun, jolla saat vielä enemmän kolikkovoittoja ja ilmaispyöräytyksiä. Pelistä löytyy myös Rage Boost, tai Ragnarök Free Spins -ominaisuudet. Ensimmäinen mainittu tarkoittaa sitä, että ruudun alareunassa on mittari, joka täyttyy sitä mukaan, kun voittoyhdistelmässä on viikinkisymboli. Mittarin ollessa täysi saat seitsemän ilmaiskierrosta.

Ilmaiskierrokset, eli Ragnarök Free Spins

Voit päästä Vikings Go Bezerkissä ilmaiskierrokselle, jos pyöräyttää rullille ainakin kolme merenneito-, eli scatter-symbolia. Kolmella merenneidolla saat 7, neljällä 14, ja viidellä 21 ilmaiskierrosta. Ilmaiskierroksia pelattaessa wildit jumittuvat paikoilleen niin kauan, kuin ilmaiskierroksia on jäljellä. Viikingit taistelevat merihirviötä vastaan ilmaiskierrosten aikana, ja viikinki-symboli muuttuu wildiksi voittaessa. On myös hyvä tietää, että ennen ilmaiskierrosta saat satunnaisen bonuksen, jolla voit voittaa vaikkapa kolme extra-pyöräytystä, paikallaan pysyvän wild-symbolin, yhden satunnaisen wild-rullan, ylimääräisiä aarrearkkuja tai pystyt jopa pääsemään sillä Ragnarok Free Spins -ilmaiskierrokselle.

Vaikka Vikings Go Berzerkissä onkin erikoistoimintoja, on peli silti yksinkertainen. Ilmaiskierroksia on hyvä päästä pelaamaan, sillä silloin voittojen mahdollisuus on huomattava. Tarkasta siis tämä Vikings Go Wildin seuraaja, etenkin, jos olet ensimmäistä versiota jo päässyt kokeilemaan!